Til Euromap-DKs hjemmeside

Svaret er ikke længere væk end mobilen !
Business Development Benefit udbyder nu en SMS-tjeneste, der giver mulighed for at få reelt indhold via mobiltelefonen. Man kan således søge i it-leksikon.dk, der indeholder mere end 6.000 ord, navne, forkortelser og oversættelser inden for - IT / edb, - teletrafik, - digital foto, - den grafiske branche m.v. - og straks få et svar på sin mobiltelefon - til en pris på kun kr. 3,- pr. besvarelse. Det er gratis, hvis der ikke findes noget svar.

Tjenesten, der er tilgængelig for alle mobilabonnenter hos operatørerne Orange, TDC, Telia og Sonofon, er udviklet i samarbejde med UNWIRE og UCON.dk, og vil blive markedsført blandt andet via UNWIREs medienetværk. Tjenesten vil senere også være tilgængelig for abonnenter hos de øvrige mobilteleselskaber (service providers).

Det eneste man skal gøre er, at taste: LEX "ordet" og sende forespørgslen til servicekode 1231. Ønsker man således at får en forklaring på UMTS, gør man følgende:

  • Vælg at skrive en SMS.
  • Skriv: LEX UMTS [Husk at sætte mellemrum mellem LEX og UMTS].
  • Send beskeden til servicekode 1231.
  • Et øjeblik efter modtager man svaret som en SMS-besked.

Hvis der er kommentarer eller forslag til vores nye SMS-tjeneste - eller fejl og mangler - hører vi gerne om det på post@it-leksikon.dk