Eurogran

Hvad er Eurogran, og hvor længe har firmaet eksisteret ?

Eurogran som det startede i 1971 af 3 udbrydere fra det daværende Lidano er en virksomhed som har specialiseret sig indenfor instant-produkter i alt væsentlig grad indenfor chokolade drikpulver til varm drik automater.

Vi har indenfor det sidste år også spredt os en del på det europæiske detailmarked, hvor vi jo har produkter i forvejen og vi relaterer dem til de enkelte detailkæder og deres ønsker. Én af vores styrker er at vi kan differenciere vores kvaliteter fordi vi har vores eget laboratorium. Der er ingen lande der har den samme kakaodrik. Typisk har englændere en meget sød variant, hvorimod skandinaviske lande har en lidt mere bitter smag, hvor produktet smager af kakao. Sådan tilpasser vi os de forskellige markeder og det er nok en af årsagerne til Eurograns succes

Hvordan klarer Eurogran kulturelle barrierer ?

Kulturelle barrierer har vi forberedt os på så grundigt som muligt. Når vi taler kulturelle barrierer er det typisk Østeuropa og Fjernøsten. De kulturelle barrierer som er i Europa dem spekulerer vi ikke over i og med at vi har datterselskaber i bl.a. Frankrig, og der har vi franskmænd og derfor har vi ingen barrierer i Frankrig. I Tyskland har vi en tysk person ansat som tænker tysk, taler tysk og er tysker, og dermed har man heller ikke barrierer. For nylig var jeg på et besøg i Kina og havde læst alt det litteratur det var muligt at få fat i før jeg drog afsted, så man ikke fik kvajet sig unødvendigt meget. Når vi kommer et skridt videre vil det være naturligt at have en kineser som general agent i det område så vi ikke går ud og laver noget der er forkert og spilder vores tid.

Hvilke fordele har den sproglige og kulturelle indsats haft for firmaets eksport ?

De sprogstyrker vi har, de kulturelle forberedelser vi tager os synes jeg har en naturlig og positiv indflydelse. Det mærker vi især når vi er på messer hvor vi kan poppe op med flere forskellige sprog når vi har gæster. En tysker kan godt lide at tale tysk. En franskmand vil i store træk kun tale fransk. Så alene den vej rundt har vi forberedt os på alle eventualiteter og dermed føler vi at vi er godt rustet. Og så på den måde agere vi over for de lande.


Blå linie
Emil Holms Kanal 2, bygn. 22, 3., DK-2300 KBH S
Valid XHTML 1.0!